Dummaste produkten någonsin?

ja iaf enligt konsumentverket :)


Tv-reklam är inte bara ett irriterande moment när den bryter sig in avbryter filmen när det är som allra spännande den kan även vara riktigt underhållande. Jag tänker främst på en reklamfilm för Vigo tuggummi, ni vet det nya och intelligenta tuggummit med funktion. Ni har säkert sett reklamfilmen som lovar att man blir snyggare, smartare och aktivare genom att tugga den nya tuggummi serien Vigo som till skillnad från någon annan produkt på marknaden innehåller en bas av C- och B- vitaminer. Serien består av tre varianter:

Vigo BEAUTY: Passar den som vill ta hand om sitt yttre och har som funktion att göra huden sund och elastisk i form av ämnet Batakaroten. BEAUTY innehåller även ämnet Selen vilket stärker hår och naglar.

Vigo ACTIVE: Passar den som motionerar mycket och vill ha ett extra tillskot av vitaminer och mineraler. ACTIVE innehåller Magnesium som minskar trötthet, dessutom bidrar magnesium till kroppens elektrolytbalans, proteinsyntes, normal benuppbyggnad samt muskelfunktion inkl. hjärtmuskeln. Koffein förbättrar den mentala prestationen.

Vigo FOCUS: Passar den som vill ha extra skärpa och innehåller Koffein samt Ginseng som förbättrar minnet och koncentrationsförmågan.

Tuggummina innehåller även Xylitol som stärker tänderna samtidigt som de är sockerfria.

 Så tror ni det funkar? Är personligen otroligt skeptiskt till detta men det är ju alltid värt att testa. Vigo hittar ni på Apoteket, Coop m.fl. och kostar ca 29 kr (som vanliga tuggummin). Ta max fyra tuggummin per dag och tugga dessa i max 10 minuter.

Har testat dessa i en dag nu och tycker att det är rätt så goda det 10 minuter som tugg tiden är kan tyckas vara kort men smaken försvinner rätt så fort vilket nog förklarar tiden. Personligen gillar jag smaken och ”om det nu funkar” får vi helt enkelt vänta och se. Haha man måste ju iaf testa detta omtalade tuggummi? :p

Källa: http://www.vigogum.se/  




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback