Startade dagen med en härlig frukost.


Frukost är ju faktiskt dagens viktigaste måltid. :)
Jag och älsklingen hade sovmorron ihop i morse, mysigt värre.
Sen började jag jobba 14.00, magnus var ledig idag, lyxigt.
Var ut och sprang ikväll också, så skönt, jag kör stenhårt nu, så jäkla törstig nu, har typ hällt i mig 2 liter vatten.

Just ja i Lördags hände en ganska kul sak faktiskt, vi hade en tjej som var på lindex från wise den nya hudvårds serien, duktig och trevli tjej, vi pratade och heltplötsligt erbjöd hon mig jobb som resande demo tjej :p lr vad det kallas, man åker då runt i mitt fall då till umeå,luleå och piteå på kicks, åhlens, lindex och sånna affärer som säljer smink, och håller demon där för kunder, typ på loreal eller lösnaglar eller ja vadsom hellst, och det var ju bra betalt 250kr timmen, och efter som jag inte har heltid på lindex så blev jag verkligen intresserad av det här. Man får resan betald + lön. Låter som ett dröm läge inte sant? det är alltså på dom dagarna jag är ledig från lindex. Jag får uppdatera om det här lite senare. :)



Vad jag vill (måste) ha i mitt påsk ägg...


Jessica´s nya parfym Fancy, vill ha, vill ha, vill ha nu.
Kommer ut i aprill nångång, så hoppas så snart. Har fått prov på den som snart är slut.
Maxfaktors säljare var in på lindex också så att vi fick luckta, vi kanske får in den på lindex, jag hoppas iaf det,
 så håll utkik efter den här parfymern den slår alla kändis parfymer..

Snart ärtiden inne...



För min tattoo :) men är jag verkligen redo ? :)
ryggraden blir det ordpråk på latin, som då lyder
"Att fela är mänskligt att förlåta är gudomligt." 
Det känns som jag, liggande ner på ryggraden,
såg en tjej som hade typ så som jag vill att min tattoo skulle se ut, här är ett smak prov.
Riktigt fin men ska göra den mer till min egen.



På onsdag blir det av om det går som planerat.
Idag har jag jobbat, från 10.00 till 18.00 blev lite längre dag idag också,
 men imorgon har jag iaf sov morron börjar inte förns 14.00.
Ska springa lite ärenden på stan och skicka iväg en massa saker som jag har sålt på tradera. :)
Sen på torsdag så ska jag och magnus fara till östersund och hälsa på magnus morfar, så det blir kul :)
Och imorgon blir det träning igen, funderar på att ta mig tid å gå och sola också, funderar på att testa det nya solariumet mitt imot konsum kanske. Är så dyrt mot för hemme i Nyland.
Ne nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite....

Söndag en lugn dag..


Idag är det en hyffsat lung dag, ska nog ut och träna lite senare ikväll.
Har ju börjat gjort stor ränsning på alla mina jackor  och skor, tänkte först slänga allt jag inte skulle ha kvar,men då tippsade magnus mamma om att sälja saker på tradera, jag tänkte att det var omöjligt, men ak :) så fel jag hade, har solt 2 par jackor ett par reebok skor, ett par jeans och mycket mer allt som allt är det nog uppe i iaf cirka 3000kr.
och det är ju mycket bättre än att slänga allt, så den ska jag åka och shoppa lite nytt, inte för att jag behöver men ;) eller jo jeans behöver jag......

Igår va magnus mamma hemma i från Hedermora i dalarna, hon flyttade juh ner dit för et tag sen med sin nya kärlek, :)så det var trevlig när dom kom upp, Jonas var också med han som vi köpte lägenheten av i sommras, han tyckte vi hade gjort jätte fint, så det var kul. Brorsan Daniel var upp till oss en sväng också, tittade in när han var på väg upp till Lina.

Let´s dance var det i fredags också men det såg jag inte på för att vi har nå knas på våra tv kanaler, vet inte vad som har hänt, iaf så gath mamma ringa till mej och berätta vem som vann, Magnus, ja han var juh bra men Laila var ju grymm, jag tyckte hon skulle ha vunnit även fast hon har varit dansare och dans lärare..  Ajja hon kom juh tvåa iaf, och magnus fick juh visa upp musklerna lite :p

Och idag är det sommar tid, men varför kommer det mer snö, jag vill absolut inte ha nå mer snö nu, allt var ju nästan bort. Så himla tråkigt väder, hoppas solen kommer fram snart igen :)

Fredags kväll = träning...

 
Har nyss varit ute och tränat, sprang upp mot remsle och hem igen, skönt.
Sen bli det lite hemma träning framgör tvn,k älskar mitt nya gummiband :) man kan träna mycke övningar med den, kostar 199:- på stadium. Mest amar och mage.

Ska väl se nån film sen jag och magnus, och äta lite frukt sallad jag köpte vatten melon och massa frukt igår, med tanke på de gud vad man längtar till sommaren nu när solen börjar komma fram då kan man sitta på balkongen och äta frukt sallad och sola gud jag älskar sommaren pluss att jag för första gången har 4 veckors semester det blir härligt, blir förmodligen en utomlands resa då med brudarna .
Och på söndag är det sommar tid, det börjar närma sig sommaren 2009 :) gud vad jag längtar..

Men tillbaka till verkligheten :p
Imorgon börjar jag inte jobba förns 11.00 härligt med lite sovmorgon iaf.


Ny klippt och pank :)

Gomorron :) fredag och morgon pigg.
 I onsdags va jag i sundsvall och fixade håret, blev så himla bra, slingade och toppade den blev så mcke bättre än att bleka hela utväxten och se ut som en albino och det ser inte naturligt ut heller men det här blev bra ser mer sol blekt ut, det vart dyrt men det va de fan värt, alla gånger mitt hår har blivit skit, så betalar jag gärna mer för att det ska bli bra första gången, toppade lite också men knappt 1 centimeter. Så vill ni ha en bra frisör så åkt ti sundsvall till Linda på Perssons frisörer hon är grymm :)
gick lite på stan också men köpte inget typ bara lite grejer som jag gath ha till håret,
 Horologi världens bästa hår produkter. men det fanns mycket fina kläder, mycket på Gina iaf som vanligt.

Börjar 11.oo idag sen ska jag ut och springa, träna hemma är så jävla skönt gym är inte riktigt min grej.
igår såg jag lost igen, fortfarande hur bra som hellst.
ne nu ska jag äta lite frukost.


Calling it a night....


Proppen gick!

Jag försöker fixa till min blogg, men det var inte det lättaste så därför ser den ut som den gör.. Skum dag idag kändes som om att det inte riktigt va min dag idag, vaknade och tvättade håret satt lite vid datorn och tapade bort tiden sen vart det bara stress skulle platta håret men proppen gick som vanligt så de han jag inte, han inte med någon frukost heller ingen bra början :( men jag jobbade kort dag på jobbet så slutade 14.00 så det var ju skönt. Gjorde iordning den här veckans kosmetic kampanjer. Det är så mycket med så man hinner knappt med. För nån vecka sen var jag i sundsvall på utbildning av vårat nya märke Lumene. Det var kul och intressant fick ju så klart en goddie bag och massa smarta tipps och ideér ;) Imorgon är det vrål på fyllning av kosmetic som gäller det kommer några tjejer ifrån ö-vik också och hjälper till, det är skönt och få lite ordning. Sen imorgon kväll tänkte jag fara hem ti nyland en sväng och hälsa på föräldrarna och kanske sola en sväng, är så bra solarium i nyland :) och billigt. Ne nu ska jag ta ett fotbad sen fixa naglarna och ögonbrynen :p pyssla om mig själv lite det behöver man ibland helst efter en sån dålig start på dagen, kvällen ser ut att söuta bra iaf, älsklingen kom nyss hem... ;)



Världens finaste Magnus, min Magnus ;)


Vår känslor....

 
Så grymt snygga kläder på only.com, ska
beställa där ti veckan tro jag, snygga slitna jeans och toppar. Alla kläder på bilden ovan är där ifrån. snyggt va? Jag har jobbat och jobbat den här veckan hinner inte med så mycket mer tycker jag. Men nästa vecka är jag ledig på onsdag iaf och då ska jag åka till sundsvall och fixa håret. Ska slinga och toppa, det behövs verkligen nu. Igår tittade jag och magnus på det nyaste lost avsnittet, det var kung, jag älskar lost tack vare magnus så är jag beroende av det nu. Lätt bästs serien efter Sex and the city så klart ;) Idag har jag också jobbat så nu sitter jag och dricker varm choklad framför datorn, älsklingen sitter bredvid och läser tattoo tidningar. Vi ska nog slänga på en rulle snart och bara mysa ;) jag är så trött efter den här veckan. Andrea ringde och fråga om jag skulle hänga med dom ut men jag känner mig inte riktigt på G för det nu. Imorgon blir den en lugn dag min lediga dag, ;) ska nog gå ut och gå min vanliga runda tänkte jag hoppas det är lika fint väder imorgon, är så tråkigt att jobba och stå inne hela dagarna när solen lyser ute man vill bara ut och ta en super lång promenad. Gud våra nya granne har typ fest varje dag hela dagarna tror jag, dom spelar jäkla mycke skit musik iaf... Men då få väl vi spela ännu högre.......... :)

Våran lägenhet.

Lite bilder från vår fina lägenhet, det är ganska nyligen vi målade och sånt... :) Hallen, Vardagsrummet och sovrummet. Jag älskar IKEA och att inreda. Nu när vi typ är klar så vill jag köpa en ny lägenhet igen som vi kan fixa iordning. Det är så grymt kul i love it...

.

Mitt sko beroende

Min helg har varit kort men intensiv.
På fredag var det mys mys jag och magnus åt tacos och tittade på film.
sen på lördag jobbade jag  till 14.00 sen så  åkte
jag hem och bytte batteri i bilen som tog slut ,för att duktig som jag är så
glömde jag lyset på medans jag var på jobbet i tisdags.

Hämtade ut mina grymt snygga skor som jag beställde i från nelly.se,
skulle bara ha ett par men tillslut blev det två par.. Nu få jag sluta köpa skor på ett tag, tills nästa månad iaf :)
Sen så åkte jag till nyland en sväng det va länge sen jag va hemma, är typ aldrig ledig. :(
Vi grillade  tisammans ute för första gången i år grymt gott.
Jag och magnus, daniel och lina, mamma  och pappa.
Sen  tittade  vi så klart på melodifestivalen, men gud jag vet inte vad jag ska säga,
tur att inte snälla,snälla vann då hade man ju kunna lagt ner melodifestivalen..
Men låten som vann va ju så där tycker jag. Bäst var nog Alcazar eller Måns.
Trode han hade tagit hem det men inte, det var synd.
Sen på söndag åkte jag och solade en sväng, super skönt.
På kvällen var det ju meningen att jag och mamma skulle titta på bio tillsammans, "männ som hatar kvinnor"
så vi åkte till kramfors, men när vi kom dit va det typ en kö med 30 pers, så vi väntade där i 5 minuter tills det kom ut en kille å skrek att det  redan va fullt. :( så bra va den bion...
Men vi få väl göra ett nytt försök.
Den är ju tydligen bra isf för jag har då
aldrig  varit med om att det har varit kö på kramfors bion.

Slutade nyss, magnus lagar mat idag världens godaste pasta jag lovar, han är bäst på att laga mat.
Så då ska jag väl träna lite medans, sen  måste jag beställa om mina jeans från www.ginatricot.se 
för det blev nått fel tydligen så drog dom pengar men skickade ingen vara, konstigt det kan bli..







Skorna är från www.Nelly.se 

Min blogg :)

Hej hej nu har jag äntligen skaffat en blogg.....


Tack vare min  kära vänn Andrea så har jag lyckats jag med ;) igår bokade jag äntligen en tattoo tid.
Har gått och velat länge nu vilken text det skulle bli, men nu är jag nog iaf 99% säker...
Den 1/4 blir det, jag blir nästan nervös redan nu.
Jag börjar jobba 13.00 idag men klev upp lite
tidigt idag ändå och gjorde some yoga on my wiiii balance borde...
Så nu ska jag äta lite frukost, sen gå ner på stan och göra lite ärenden.
Ikväll blir det nog bara en massa mys med min älskling i soffan...
Och på söndag blir det bio, "Männ som hatar kvinnor" har hört bra om den filmen.
Der blir kul....

So keep watching i might do a trick....... ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!